Om Adaptare

Om Adaptare.dk

OM ADAPTARE

Om Adaptare.dk

Hvorfor?

Fordi projekter kan og skal give værdi - hver gang!

Vi tror på, at virksomheder kan nå deres strategiske mål mere effektivt, udnytte deres ressourcer langt bedre, løfte deres produktivitet markant og opnå organisatorisk ro - gennem en sund projektkultur.

Hvordan?

Vi skaber sammenhæng mellem strategi, drift og udviklingens vigtigste løftestang - nemlig projekterne.

Vi er katalysator for din organisations udvikling i forhold til succesfuld eksekvering af dine strategiske mål. Vores tilgang er pragmatisk, engageret og ærlig, når vi bringer vores erfaring, energi og indsigt sammen med jeres.

Hvad?

Vi tilbyder træning, rådgivning og mentoring - til både ledere, projektledere og projektdeltagere med det udgangspunkt, at ALLE skal være projektparate.

Vi er med, når I på ledelsesniveau vil have styr på de mange projekter, på projektledelsesniveau når det enkelte projekt skal løftes, og vi hjælper, når et nyt projekt skal sættes optimalt i søen.

Christina Foldager

Christina Foldager, Ejer og stifter Adaptare.dk

Om Christina

Christina har erfaring med træning af mere end 300 projektledere og ledere i disciplinerne portefølje-, program- og projektledelse i vidt forskellige virksomheder og brancher. 

Med en baggrund som geolog har Christina kombineret det naturvidenskabelige med et job i mediebranchen som TV-vært, hvor fokus var kommunikation og formidling, hun har varetaget vandsektorens fælles digitaliseringsindsats i DANVA og fungeret som uddannelseschef på IBC.

I dag har hun egen virksomhed – Adaptare.dk – hvor hun bevæger sig i og omkring projekter, som træner, facilitator, konsulent, mentor og rådgiver, når processer skal optimeres, projektkulturer styrkes og initiativerne skal give den tiltænkte værdi. 

Certificeringer

 

  • Managing Successful Programmes (MSP)
  • Belbin Teamrolle koncept
  • LEGO® Serious Play®

Kontakt
Christina@adaptare.dk 
Telefon: 61 70 88 62

Vi er utrolig glade for...

At vi de seneste år har samarbejdet med en lang række virksomheder,
 der alle på den ene eller anden måde har ønsket at løfte projektarbejdet:

Aarhusvand
Frederiksberg forsyning
Dansk Projektledelse
Herning Kommune
Vesthimmerland Kommune
Kalundborg forsyning
Aalborg Kommune
Vejle Kommune
AH industries
Energinet
IBC
Vejen Kommune
Brynk
Danmarks sportsfiskerforbund
Business Kolding
Fredericia spildevand og energi
Kamstrup
Region Syddanmark
MindRocket
Montana
Danepork
FTZ
Kims
Visit Kolding
JFP
København Kommune
Din forsyning
Halsnæs forsyning
Orkla
Øglænd System
Blue Kolding
Dansk Spildevandsteknisk forening

Hvorfor Adaptare.dk?

Christina Foldager – stifter af Adaptare.dk er geolog. Geologi er den ultimative fortælling om udvikling og tilpasning. Adaptare er hentet fra Christinas geologi-noter og betyder tilpasning ift. funktion eller adfærd, der øger tilpasningen til omgivelserne. Tilpasning er nødvendig, når omgivelserne er i hastig udvikling – også for mennesker og virksomheder. Deraf Adaptare.dk.

Billedet til nedenfor er taget i sommeren 2015 ved Mt. St. Helens i USA. Vulkanen var i et voldsomt udbrud i 1980. Området bærer til dels stadig præg af det altødelæggende udbrud. Men træer og dyr er vendt tilbage og området summer igen af liv – tilpasset de nye muligheder.

Mt. St. Helens i USA