Skal vi mødes til en uforpligtende dialog?

Tillid, kemi og gensidig tro på hinanden er afgørende for et godt resultatet. Derfor gøre jeg meget ud af en uforpligtende opstart. Ræk endelig ud – og jeg tager mig god tid forud for et evt. samarbejde til at forstå jeres udfordringer og den effekt I ønsker at opnå.

Glæder mig til at høre fra dig!

Bedste hilsner,

KONTAKTOPLYSNINGER

Christina Foldager

_____

Adaptare.dk
House of Innovation
Jernbanegade 27
6000 Kolding

+45 6170 8862
hej@adaptare.dk

– eller brug kontaktformular

2 + 4 = ?

Proces for opstart af samarbejde

Udtalelser

“Christina har med stor succes hjulpet os til at få overblik over vores projektportefølje, sat os i stand til løbende prioritering og sikret ensartethed i vores projekteksekvering.

Christinas arbejde bygger på en solid projekterfaring kombineret med en pragmatisk og begejstrende tilgang, som har skabt løsninger, der passer til vores virksomhed, og hvor alle er kommet med ombord.”

“Samarbejdet med Christina har været inspirerende og udbytterigt for mine medarbejdere og mig.

Christinas evne til at perspektivere betydningen af roller og ansvar i en projektorganisation kombineret med entusiastisk procesfacilitering har løftet bundniveauet for vores projekteksekvering. Christinas nøje udvalgte samarbejdsøvelser har – udover god energi og højt humør – givet værdifuld input om ”den sunde projektkultur” som umiddelbart kunne implementeres på vores projekter med gode resultater til følge.

Jeg kan varmt anbefale Christina som procesfacilitator”.

“Christina har hjulpet Herning Kommune med at uddanne projektledere.

Christina har ramt måden Herning Kommune arbejder på og underviser både på kurser og udvikler konceptet.
Christina har et godt humør og går ind til sagen med stor energi, hvilket smitter af på organisationen – ikke uvæsentligt!

Jeg kan varmt anbefale Adaptare, hvis man har brug for hjælp til projekter eller projektstyring af den ene eller anden art.”

“Stærk foredragsholder!

Christina lykkedes flot med at trænge igennem til de mange tilhørere med sit relevante budskab!

Tilbagemeldingerne fra deltagerne var gode, og kommentarerne var bl.a. ‘God foredragsholder’, ‘Planlægning og selvledelse var et fantastisk oplæg, som mange kunne tage ved lære af’. Anbefalingen hermed givet videre!”

“Samarbejdet med Adaptare.dk har betydet, at vi nu arbejder mere professionelt med projekter.

Det har været en kæmpe fornøjelse at spille bold med Christina, som generøst har delt ud af sin store projektviden og sin smittende energi.

Christina har en eminent evne til at læse og forstå den organisation, hun kommer ind i, og jeg vidste hurtigt, at vi var i de allerbedste hænder.”

”Jeg er gået fra at gøre tingene selv til at sætte mig ned, lytte og forstå. Den forståelse af min egen rolle og ansvar har betydet, at jeg blev meget bedre til at uddelegere og involvere.

Jeg er ikke længere så utålmodig en sjæl, men ved nu, at jeg skal have andre med for at opnå succes.”.

”Pragmatisk, levende og med en bred erfaring med projektledelse i praksis, har Christina formået at hjælpe os med at få arbejdet med projekter til at lykkes, både teoretisk og i praksis.

Hun har “tændt” gnisten i selv de mest traditionelt-tænkende medarbejdere, og dermed bidraget til en we-can-do-it kultur omkring projektarbejdet.”

“Det var en sand fornøjelse at deltage i kickoffprojektseminar med masser af motivation og højt energiniveau.

Christina Foldager sikrede fuld fokus og målrettethed under hele processen med fantastisk resultat. Yderst professionelt tilrettelagt og godt faciliteret.”

© Copyright 2024 - Adaptare.dk
Cookie-indstillinger